“В родинному колі ми всі єдині”

22 січня особливий день в історії України. Директорія УНР проголосила Злуку всіх земель в єдину Українську державу, і саме цей день прийнято відзначати як свято – День Соборності України.

        З цієї нагоди 21 січня 2022 року в бібліотеці-філії№8 (вул. Блавацького, 1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради  бібліотекарка підготувала і провела для своїх користувачів годину духовного поклику «В родинному колі ми всі єдині».

  Спершу бібліотекар розповіла своїм користувачам про тернистий шлях до історичного об’єднання українських земель в одну, що вкарбувалась в історію України величним святом – День Злуки. Боротьба українського народу – за соборність своїх земель – одна із важливих сторінок життя України. Слово соборність включає в себе єдність і згуртованість. Тому, нам потрібно берегти світлу пам’ять про тих, хто приніс своє життя на олтар соборності і державності. Сьогодні наша Вітчизна можливо, як ніколи раніше, потребує, єдності і згуртованості всього народу. Адже лише в єдності дій та соборності душ ми зможемо досягти великої мети – побудови вільної і демократичної України, якою пишатимуться нащадки.

Увазі присутніх була представлена  ілюстративна викладка  « Єднаймося заради України».

  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top