“Героїчна хроніка України”

новый коллаж.jpg

Герої бувають різні. У кожного своя доля, своє призначення, своє місце в історії, літературі, сьогоденні й минулому. Саме Дню героїв присвячений урок мужності “Героїчна хроніка України”, який пройшов у бібліотеці – філії № 2 , 25 травня 2015. До участі в заході запрошували юнацтво (школярів старших класів, студентів).

Історичний екскурс по героїчному минулому України провела зав.бібліотеки Бойко М.П. Бібліотекар Захарів О.Я. у своєму виступі акцентувала увагу на героях сьогодення (Небесній сотні, воїнах АТО, добровольцях, волонтерах). Ми пишаємося ними, як пишаємося звитяжними подвигами українського козацтва. Бо сучасні герої є лицарями честі, свободи і гідності, які відстоюють кордони не лише України, а всієї Європи.

На завершення, бібліотекар Шеметуха Н.В. провела огляд виставки “І смерть героїв вкаже нам, як про безсмертя пам’ятати”.

Бібліотекар ознайомила присутніх з публікаціями періодики: Славінської Ю. “Серце боліло за Україну”, Дударя М. “Кров на єпитрахилі”, Зворигіної І. “Їх оплакували наче рідних”, Конаревої Л. “Твій рядок в історію сучасності”, Біловицької Н. “Першими гаснуть зорі, що палають сильніше за всіх” та інші. Відповідальна за проведення заходу – Бойко М. П.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top