“Герої нашого часу”

09. 09. 2022 р. у бібліотеці-філії №16 (с.Черніів) МЦБС Департаменту культури міської ради оформлено літературну виставку «Герої нашого часу» та проведено годину патріотичних цінностей «У серці, в пам‘яті, в думках» (до д.н. Володимира Данилюка 10.09.1991р.).

Бібліотекар ознайомила читачів із коротенькою життєвою дорогою нашого Героя, адже йому не вистачило майже місяця до  двадцять третьої річниці від дня народження. Володимира ми пам‘ятаємо вихованим, дисциплінованим, вірним другом, мужнім та відданим  патріотом своєї країни. Загинув під час неоголошеної війни, захищаючи рідну землю від сепаратистів та окупантів, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави на сході України.

26 лютого 2015р. Відповідно до Указу Президента України Володимира Данилюка (посмертно) нагороджено орденом «За мужність» третього ступеня; нагороджено відзнакою міського голови Руслана Марцінківа «За честь і звитягу»; також 07.09 2021 виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради нагороджено Володимира Данилюка (посмертно) відзнакою «Почесний громадянин міста».  Спомин про його подвиг, мужність та самовідданість залишиться у нашій пам‘яті назавжди. Вічна пам‘ять Герою! Герої не вмирають!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top