“Герої нашої доби”

        Щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця. Саме 14 березня 2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці Київської області.

        Напередодні цього свята, 12 березня 2021 року, в бібліотеці – філії №8 МЦБС  (вул. Блавацького, 1) Департаменту культури Івано – Франківської міської ради бібліотекар підготувала героїчний експрес «Герої нашої доби»

        Добровольці – це гордість і справжній героїчний феномен боротьби за незалежність на сході України. До складу добровольців увійшли люди, які були готові не лише добровільно служити Українській державі, а й добровільно віддати за неї власне життя. Їхній внесок важко переоцінити – саме добровольці зі зброєю в руках першими протистояли озброєній російській армії. Вони дали змогу мобілізувати силу в тилу й озброїти українську армію. 

         Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають, рідну землю від загарбників.

Бібліотекар також підготувала ілюстративну виставку «Мій вибір захищати Україну»

 Пропонуємо Вашій увазі відео «Тут спокійно, тут немає війни…».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top