Година державності в читальному залі ЦБ

 20 серпня 2014 року в приміщенні читального залу ЦБ (вул. П. Орлика,5) відбулася година державності «Хай святиться ім’я твоє, Україно!»До уваги користувачів працівниками читального залу презентована бібліотечна виставка «Молюсь за тебе, Україно. О святая, свята Батьківщино», на якій представлена наступна література:

  • Вуйтік Н. «Україна більше за життя!» /Н. Вуйтік// День – 2014.- 12 серп.(No 147).- С.12. та ін..
  • Громадська Н. Україна в нас одна /Н. Громадська// Позакласний час.- 2014. – №8.- С.11.
  • Жарікова Г. День Незалежності України /Г. Жарікова// Позакласний час. – 2014.-№7.-С.63.
  • Історія України: Новітня доба. За ред.. В.М. Литвина. – К.: Академвидав, 2012.
  • Сергійчук В. Що дала Україна світові. Видання друге, доповнене. – К.: ПП Сергійчук М.І., 2008.

Бібліотекарі наголосили присутнім користувачам бібліотеки, що нині просторами України лунають постріли на Сході. Важкою дорогою іде наша країна, дорогою ціною виборює право називатися незалежною вільною Українською державою.

Цей рік найтяжчий для України за роки незалежності. Бурхливий перебіг подій в Україні за час з початку Євромайдану до краху режиму Януковича, раптової анексії Криму Росією і нинішньої ситуації фінансово-економічного колапсу держави та нового політичного роздоріжжя під загрозою вторгнення російських танків – все це означає не що інше як історичне випробовування для українців на їхньому шляху до свободи.

Година державності в читальному залі ЦБ

 

Присутні, в свою чергу, теж ділилися враженнями про сьогоднішні події на сході України. Діалог між бібліотекарями та користувачами носив оптимістичний характер та вірою в нашу перемогу.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар І категорії чит. залу ЦБ Шегда М.Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top