Година милосердя в філії №3

Година милосердя в філії №3

 

28 листопада 2013 року в бібліотеці-філії №3 (вул. Гната Хоткевича, 52а) проведено годину милосердя «Хай не міліє доброти криниця» з учнями 6-В класу ЗОШ №19 та 5 класу навчально-реабілітаційного центру.

Бібліотекарі розповіли, що добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Катехит Марта Кахній з церкви Матері Божої Неустанної Помочі наголосила, що в людини має бути чисте серце, бо з нього б’є джерело любові і добра. Діти слухали притчі, згадували свої добрі справи, записували їх на маленьких паперових сердечках і прикріпляли на велике серце. Учні читали вірші, пригадували прислів’я про доброту, висловлювали найкращі побажання один одному, передаючи свічку, як символ чистих помислів. Також взяли участь у грі «Чарівна паличка», тренінгу «Це слово мені заважає», діставали повчання з «Кошика порад».

На згадку про зустріч діти отримали у подарунок образочки із зображенням св. Августина і словами: « Коли мовчиш – мовчи з любові; коли говориш – говори з любові; коли виправляєш – виправляй з любові; май завжди в глибині серця корінь любові. З того кореня виростуть тільки добрі справи».

 

Оформлена бібліотечна виставка «Зернятка Божого слова».

Відповідальна за проведення бібліотекар І категорії Арабчук О.С.

Година милосердя в філії №3 Година милосердя в філії №3
Година милосердя в філії №3 Година милосердя в філії №3
Година милосердя в філії №3 Година милосердя в філії №3
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top