Година-роздум “Чорнобиль – наша печаль і скорбота”

Хай стане світ міцнішим у стократ,
Хай над землею чисте небо буде.
Чорнобиль – попередження, набат,
Його уроків людство не забуде.

Чорнобильська трагедія – одне з найстрашніших лих не тільки для України, а й для усього людства. І волею долі епіцентром ядерної аварії стала саме наша багатостраждальна українська земля. Масштабна катастрофа згубила життя багатьох тисяч людей. Багато людських доль обпалила своїм смертоносним сяйвом полинова зоря, як називають цю аварію. Спливають роки, десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається величезним горем для нас, українців.

До цієї сумної дати бібліотека – філія № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради провела  25 квітня 2019 року о 14.30 у ЗШ №13 годину – роздум “ Чорнобиль – наша печаль і скорбота ”.

Учні 10-А класу у творчій співпраці з бібліотекарями підготували літературно-музичну композицію “Чорнобиля гіркий полин”. Присутні мали змогу познайомитися більш детально з цим трагічним періодом нашої історії , віддати данину пам’яті тим, хто поклав своє життя заради ліквідації наслідків Чорнобильської аварії. Пам’ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин…

Бібліотекар Железняк М.О. презентувала книжкову виставку “Жорстока правда Чорнобиля”.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар Атаманчук М.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top