Година спілкування на актуальну тему: “Україна: чи відбудеться європейський вибір?..”

mmm.jpg

Для громадян нашої держави вже стало доброю традицією, починаючи з 2003 року, відзначати щорічно в третю суботу травня День Європи.

Цього року День Європи в Україні припадає на 16 травня. Сьогодні в світі триває дискусія щодо місця України в ЄС. 13 травня 2015 р. о 13:30 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) відбулася година спілкування на актуальну тему: “Україна: чи відбудеться європейський вибір?..”.

В програмі заходу: “У лабіринті Європейського Союзу” – вступне слово бібліотекаря читального залу Зоряни Петрик; “Пріоритети європейської освіти” – інформація бібліотекаря читального залу Оксани Дубовської; “Україна – ЄС: розширення співпраці” – мультимедійний супровід; “Україна – Європа: відшукай відмінності!” – весела тематична відеогра для молоді.

В заході приймали участь студенти Педагогічного коледжу ПНУ ім. В. Стефаника. Також до заходу бібліотекарі читального залу презентували однойменну бібліотечну виставку. Відповідальні за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу С. Балабан та бібліотекар З. Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top