Година спілкування “У срібнім сяйві прожитих років”

   Щорічно на початку жовтня в нашій країні відзначається День людей похилого віку (1.10). Цього дня, вшановуючи людей золотого віку, для користувачів абонемента ЦМБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели годину спілкування “У срібнім сяйві прожитих років”.

Користувачів бібліотеки поважного віку привітали з святом книжковими подарунками (книги для яких передали волонтери) та поетичними рядками, а також чаєм і солодощами. За теплим чаєм і розмови ведуться легше, тож ділились думками, обговорювали проблеми, читали поезії, просто чаювали. Особливо актуально це було для літнього віку ВПО, які з нетерпінням чекали зустрічі в бібліотеці, бо це дає їм можливість встановити нові контакти, отримати нові знання, подолати соціальну ізоляцію і, на цій основі, зміцнити відчуття власної гідності, власної значущості та оцінити унікальність кожної людини.
Цьогоріч бібліотечні працівники не обмежилися спілкуванням з чудовою категорією людей поважного віку в бібліотеці, а вирішили привітати їх невеличкими книжковими дарунками та добрими, щирими словами й на вулиці, провівши бібліоакцію «Людям похилого віку – чуйність та милосердя!» І як же приємно було отримувати позитивні емоції від щирих посмішок перехожих літніх людей. Адже дарувати так само приємно, як приймати подарунки. Отож, шановні наші читачі золотого віку! Ми любимо вас! І Ви маєте про це знати. А тому ми завжди будемо Вам про це нагадувати своїми діями, своїм добрим ставленням до вас! Доброго вам здоров’я! Двері нашої книгозбірні завжди відкриті для вас! Тут і книги допоможуть підібрати і щирим словом зігріють!
Відповідальні за проведення заходу – працівники бібліотеки.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top