Година цікавої інформації: “Сучасний тато: який він?” /до Дня батька/

Наші батьки – найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама – найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою.  Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах, але є відносно молодим у нашій державі.

День батька в Україні є офіційно затвердженим святом з 2019 року, яке  щорічно відзначатиметься у третю неділю червня. У 2021 році 20 червня збігається з великим християнським святом Трійці, що цілком символічно, бо кажуть на Трійцю – день Отця, Сина і Духа Святого, маючи на увазі триєдиного Бога. Це свято на честь усіх батьків, свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. Його заснували саме для того, щоби наші татусі усвідомили, як сильно вони впливають на власних дітей. Бути хорошим батьком – найвідповідальніша місія в житті кожного чоловіка. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки  справжній тато. І сьогодні ми віддаємо шану чоловікові-батькові, оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя.

17.06.2021 року о 14:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася година цікавої інформації “Сучасний тато: який він?”.

 

Бібліотекар читального залу, Оксана Дубовська, підготувала до заходу тематичну відеопрезентацію з однойменною назвою. Вона креативно підібрала цікаву та корисну інформацію, веселі епізоди з життя сучасного батька, а зворушливий музичний супровід  (пісня сестер Басараб “Тату, татусю…”) підсилив сприйняття інформації. Захід був орієнтований для онлайн-користувачів. Презентація містить рекомендаційний список книг та кінострічок про роль батька в родині і суспільстві.

В цей святковий сонячний День ми шлемо найщиріші вітання нашим дорогим батькам!
З Днем батька Вас, дорогі наші татусі! Любимо, цінуємо, поважаємо!

Відповідальна: Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top