Години духовності «Розкажи, матусю, мені все про Бога, де бере початок до Нього дорога?»

Великий Піст – це час очищення, навернення, радості і подяки Богові. Головне у Пості – це збільшення часу для молитви, читання, розважання. Піст з’єднаний із молитвою та готовністю до добрих справ. Це час духовного вдосконалення. Це мандрівка до Воскресіння, дорога до Бога.

Як віднайти цю дорогу, де вона бере початок, з чого починати? Ці та інші питання ми обговорювали під час години духовності «Розкажи, матусю, мені все про Бога, де бере початок до Нього дорога?» з дітками, які готуються до першої сповіді.

Як віднайти час у круговерті справ і клопотів, налаштуватись на читання – допоможуть у цьому книжки духовної тематики, прорекламовані бібліотекаркою. Книги для душі, для роздумів, для особистого зростання, для кращого розуміння у стосунках з Богом та ближніми. Запропоновані книги допоможуть відчути, що ми в Божих долонях. Але потрібно пам’ятати і про наші кроки назустріч Богові.

Захід підготувала бібліотека-філія №22 (с. Тисменичани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради спільно з вчителькою катехитичної школи Посічанською М. В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top