Гра-пазл “Чи знаєш ти Конституцію України?”

Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Напередодні державного свята, 26.06.2022 року, Дня конституції, у бібліотеці-філії №10 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була проведена гра-пазл на тему : “Чи знаєш ти Конституцію України?” з широким колом користувачів.

Відвідувачі взяли участь в обговоренні правових ситуацій, читали вірші, розділи Конституції України. День Конституції України –  єдине державне свято, закріплене в самій Конституції Стаття 161. Прийняття Конституції закріпило правові основи Незалежної України її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція є найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина.

Доля і щастя народу кожної людини залежить від того, якою буде Конституція, бо всі інші закони, розпорядження не повинні суперечити Конституції. Основному Закону України –Конституції повинні сумлінно виконувати все, що вимагає Закон.
В бібліотеці також була розгорнута книжкова виставка-перегляд «Оберіг нашої державності» де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.

Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи її створення.

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top