“Дарунки української осені”

8 жовтня центральна бібліотека для дітей разом з бібліотеками-філіями централізованої бібліотечної системи долучилися до загальноміського заходу з нагоди 3-річниці Івано-Франківської ОТГ  книжково-ілюстративними виставками, фотозонами,  майстер-класами «Дарунки української осені».

День Івано-Франківської ОТГ видався теплим та сонячним, відвідувачів на майданчику біля стадіону «Рух» було чимало! Заохочували і ціни на ярмарку, душевна українська пісня, що лунала зі сцени, можливість виразити себе у малюнку на асфальті, яскраві локації фотозон та різноманітні майстер-класи для дітей.

Ручна праця завжди викликає захоплення, а тим більше, що поробки виготовлялися з природніх матеріалів. Тож майстер-клас «Дарунки української осені» не оминала ні маленька, ні велика аудиторія. Біля столиків було повно бажаючих власними руками зробити чудову квітку з гарбузового та соняшникового  насіння, чи яскравий соняшник з кольорового паперу та ніжну хризантему. Не тільки діти, але й дорослі з патріотичним піднесенням та побажаннями скорішої перемоги робили різноманітні атрибути в національних кольорах.

Дітей приваблювали казкові хатинки та ляльковий театр. Малеча отримувала презент від польських друзів – яскраву книжку – казку українською та польською мовами.

Теплий сонячний день та різноманітна програма подарували  мешканцям міста в День ОТГ багато позитивних емоцій, відчуття єдності, захищеності, «чуття єдиної родини» – це так важливо в наш непростий час!

Було душевно, було тепло, було родинно!

Все буде Україна!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top