День дитячої книги “Читання – це віконце у неймовірний світ”

  Кожного року, в березні бібліотека проводить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Велику увагу приділяється популяризації книги. Адже, книга – чудовий дивовижний витвір людського розуму. Герої наших улюблених книжок завжди поруч із нами. Вони дуже різні: розумні, хоробрі, витривалі, чесні, хитрі, енергійні… І вже від наших уподобань і смаку залежить, хто нам дорожчий, на кого хотілося б бути схожим, із ким цікаво, а з ким можна і посперечатись.

Так буде завжди. Змінюються покоління, а мудрі книги живуть і знову вчать людей бути добрими, чуйними, справедливими. 2 квітня 2024 року, працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Євгена Коновальця 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели День дитячої книги «Читання – це віконце у неймовірний світ». Читання пройшли казково, весело, незабутньо. Діти занурились в світ книги та почерпнули для себе цікаву і корисну інформацію та знання. Вони спілкувалися, відгадували загадки, декламували вірші, активно відповідали на запитання. Наша мета, прищеплювати дітям уміння самостійно працювати з книгою, робити висновки з прочитаного, виховувати любов і повагу до книг.

Шукайте нас в мережі фейсбуці https://www.facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, де публікується багато корисної інформації.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top