День інформації «Пізнай в бібліотеці цілий світ: Читай. Думай. Відпочивай»

BF3
Щоб привернути увагу користувачів до читання газет і журналів, працівниками бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) 25 грудня 2015 року проведено День інформації «Пізнай в бібліотеці цілий світ: Читай. Думай. Відпочивай». В програмі:

1. Інформаційна виставка «Журнальний простір – 2015»

2. Прес-огляд «Новинки і не тільки – 2015»

3. Експрес-консультація за журналом «Дім. Сад. Город»

4. Хвилина цікавих публікацій за журналом «Сто талантів»

5. Бліц-опитування “Мій улюблений журнал, моя улюблена газета”

Бібліотекарі зазначили, що періодичні видання – це джерело отримання додаткової інформації, адже на сторінках журналів – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допоможуть у навчанні, поповнять знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу. А ще є журнали, які допоможуть змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин. В цей день кожен зміг знайти для себе щось цікаве та корисне:

Діти – казки, ігри, загадки. А ще дізналися багато дивовижного про природу та навколишній світ.

Підлітки – все про красу, моду, музику, відомих зірок естради та кіно. Також змогли здійснити віртуальні мандрівки найвіддаленішими куточками світу, дізнатися про культуру та звичаї інших народів.

Дорослі – останні події у світі, історії з життя відомих людей, спортивні репортажі, статті про сучасні технології, поради психологів з виховання дитини та багато іншого.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top