День інформації “Свята земля серпанку і калини”

24.08.2021 року Україна святкуватиме 30 років своєї незалежності. Цей день – свято всіх  українців, патріотів, тих, кому не байдужа доля своєї держави. Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Незалежність для України – не просто слова. За ним складна історія нашого народу – від сивої давнини до сьогодення. Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга і знати її – це наш обов’язок.

З нагоди цього величного і прекрасного свята працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 20.08.2021 року провели День інформації “Свята земля серпанку і калини”. В бібліотеці експонувалася книжкова виставка «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!» на якій були представлені нові цікаві сучасні книги й статті з історії нашої держави, книги хронологічного розвитку подій, інформацію про історичних постатей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України та про символи нашої Батьківщини. Бібліотекарки протягом дня знайомили читачів з літературою, представленою на виставці, вручали ювілейні буклети зі святковими привітаннями.

До ювілею Незалежності нашими працівниками була підготовлена відеопрезентація, яку також можна переглянути на YouTube каналі ABIS Team.

У цей день користувачі бібліотеки могли не тільки ознайомитися з новими надходженнями, але і отримати консультації про те, як за допомогою довідково-бібліографічного апаратом вибрати потрібну книгу у бібліотеці.

Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!
Вітаємо усіх з Днем народження нашої держави. Нехай свято Незалежності принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! 

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top