“Детектив очима жінки: Агата Крісті”

15 вересня 2020 року виповнюється 130 річниця з дня народження англійської письменниці Агати Крісті.

З цієї нагоди бібліотекар бібліотеки – філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради підготувала літературний анонс “Детектив очима жінки: Агата Крісті”

     Англійську письменницю вважають і «королевою детективу», і» королевою інтриг», і «королевою загадок». Вона – в п’ятірці найвідоміших у світі авторів детективного жанру і найбільш публікованих митців за всю історію людства. Її перу належить понад 60 детективних  романів, 6 психологічних романів, 19 збірок оповідань та 16 п’єс. Книги А. Крісті видані тиражем понад чотири мільярди примірників і перекладені на 103 мови світу. 

 Відомий усім вислів «Все геніальне – просто» дуже влучно оцінюється саме із творчістю леді – детективу. Можливо, секрет шаленого успіху А. Крісті криїться в тому, що її книги ніколи не бувають нудні, бо написані перш за все для людей і про людей. Ось чому хочеться читати і перечитувати ці детективні шедеври знову і знову!

     Для поціновувачів літератури детективного жанру бібліотекар організувала ілюстровану книжкову виставку «Детективна формула успіху Агати Крісті». З цієї виставки можна дізнатись багато нових та цікавих фактів про життя відомої письменниці і кожен бажаючий має змогу обрати свій улюблений роман і тим самим долучитись до світу класичного англійського детективу.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top