Дружня зустріч в рамках волонтерської допомоги

26 вересня 2018 року працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в рамках волонтерської допомоги (разом з іншими волонтерами БО “Українська благодійницька мережа”), знову зустрічали в Івано-Франківську вихованців Коломийського дитячого будинку-інтернату. Цей будинок-інтернат – дім для дівчат з особливими потребами (з фізичними та психоемоційними вадами), які є сиротами або позбавлені батьківського піклування.

“Кожна людина потребує уваги й тепла” – вважає завідувач відділу обслуговування Кирста О.М. і старається хоч невелику частинку свого серця віддавати тим, хто цього потребує дуже сильно, а саме дітям сиротам. (Це уже її друга зустріч в нашому місті з коломийськими вихованками, про першу читайте в інформації “Щасливі діти-щасливі ми” від 31 травня 2018).
Цього разу юні коломиянки мали можливість весело провести час в ТРЦ “Велес”. Незабутні емоції дівчата отримали під час відвідування дитячої ігрової кімнати, а потім смачно пообідали в кафе цього центру.

Нам приємно, що ми змогли долучитися до ще одного щасливо проведеного дитячого дня, а веселий сміх і дружні “обнімашки” ще довго не забудуться, а дитяча щирість ще довго буде зігрівати душу.
Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top