“Духовне свято мужності й відваги”

14 жовтня українці святкують одразу три свята: Свято Покрови Божої Матері, День українського козацтва,  та День захисника України.

З Днем українського козацтва пов’язане святкування Покрови, адже саме Матір Божу козаки вважали своєю небесною заступницею й покровителькою. А образ сміливого парубка, котрий захищає честь та волю нашого народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь.

 З нагоди свята завідувачка бібліотеки-філії 12 (с. Микитинці вул. Грицишина 10) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготувала  виставку “Духовне свято мужності й відваги”, присвячену Дню українського козацтва та Дню захисника України 

Читачі можуть ознайомитися з книгами, які дозволять зануритись  у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби. Для ознайомлення представлені видання (фотоматеріали, художня література, документальні твори), які висвітлюють історію козацтва та його славетних представників, традиції та звичаї Запорізької Січі; оповідають про загиблих на Майдані, Героїв Небесної Сотні, справжніх захисників, які й сьогодні віддають свої життя за цілісність та неподільність нашої держави, за світле та щасливе майбутнє наших дітей.

Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо до нашої чудової та  неймовірно затишної бібліотеки! Адже, обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати та шанувати наших героїв!!!

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top