Діалог з користувачем “Тато – захисник своєї сім’ї та своєї країни”

Діалог з користувачем на абонементі ЦБ
В імені гордім – Батьківщина
слово “Батько”- слово корінне.
(В. Чуйко)

 


З нагоди відзначення в Україні Всенародного Дня Батька, 17 вересня 2017 року о 13:00 на абонементі ЦБ (вул.К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся діалог з користувачем “Тато – захисник своєї сім’ї та своєї країни”.

В цей день до бібліотеки завітали:
– сім’я Богаченко (батько – Олег);
– сім’ї Надольських та Богославець (тато Юрій).

Голови сімейств поділилися секретами виховання дітей у своїх сім’ях та підкреслили, що хоча сьогодні в суспільстві роль батька дещо занижена і на батьків іноді покладено основне матеріальне забезпечення родини, вони в тісному партнерстві з мамою повинні брати участь в усіх процесах збереження життя дітей , їх виховання та більше проявляти батьківської любові та турботи.

В ході діалогу бібліотекар, вітаючи в особі присутніх, всіх батьків із святом. побажала їм Божих благословень в усьому та інформувала про історію відзначення дня батька в Україні та інших країнах світу. Вона підкреслила, що в Незалежній Україні Всенародний День батька – свято порівняно молоде і отримало путівку в життя 18 вересня 2009 року і з того часу відзначається в третю неділю вересня, а засновницею цього чудового свята вважається місіс Додд, американка з міста Спокан (штат Вашингтон), яка заявила про свято батька 19 червня 1910 року і цей день в багатьох країнах світу відзначається на офіційному рівні.

В бібліотеці відбувалась душевна бесіда з батьками, що разом зі своїми дружинами ведуть по життю дітей своїх, а невгамовна малеча зробила захід справжнім святом із іграми та батьківськими забавами. Авторитет батька відчувався в усьому. Закінчуючи, бібліотекар наголосила, що відзначаючи Всенародний День батька ми виказуємо своє особливе шанування загальнолюдським сімейним цінностям і особливо в важкий час війни, чоловікам батькам – учасникам АТО і побажала, щоб у Україні все менше і менше було холоду сирітства і щоб усі батьки живими і здоровими поверталися до своїх діток.

Цікавим доповненням до заходу була однойменна виставка та бібліовітрина, які стали гарним місцем для фотосесії в бібліотечному інтер’єрі.
Захід підготовлений для широкого кола користувачів Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top