Ділова зустріч “Співпраця: бібліотека, школа, юстиція”

13 вересня 2017 р. о 13:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5; тел. 53-03-38) департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася ділова зустріч керівників молодіжного дискусійного правового клубу “Діалог” і працівників Івано-Франківської МЦБС. До бібліотеки з робочим візитом завітали президент правового клубу “Діалог” – вчитель-методист ЗШ № 4 Куцакова О. І. та партнери клубу – фахівці Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Шумська К. І., Левкун Я. А.

Учасники ділової зустрічі обговорювали пріоритетні завдання, напрямки й тематику діяльності правового клубу в новому навчальному році. Всі одностайно підтримали тезу керівника правового клубу “Діалог” про необхідність пошуку інноваційних форм і методів в спілкуванні з учасниками клубу.

Катерина Шумська й Ярослав Левкун ознайомили присутніх із загальнонаціональним просвітницьким проектом Міністерства юстиції України “Я маю право”. Головним завданням проекту є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, формування правової свідомості громадян та спроможності громад захищати свої права. Також юристи розповіли про сервіси Міністерства юстиції України, можливості онлайн-будинку юстиції та проекту “Шлюб за добу”. Наголосили, що завжди потрібно захищати свої права, відстоювати свої інтереси в суді та інших державних інстанціях і отримувати безоплатну первинну й вторинну правову допомогу.

У свою чергу, бібліотекарі читального залу ЦБ презентували присутнім новинки юридичної літератури, представленої на бібліотечній виставці “Права й закони в твоєму житті”.

Сторони зауважили, що завдання проекту і мета правового клубу “Діалог” співпадають і вимагають консолідації зусиль юристів, вчителів, бібліотекарів та активної співпраці.

Організувала ділову зустріч бібліотекар читального залу ЦБ, керівник правового клубу “Діалог” Валентина Часник.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top