Екологічна акція «Збережемо красу рідної землі»

Всесвітній день охорони довкілля є одним з основних засобів привернути увагу світової громадськості до проблем довкілля, а також стимулювати політичний інтерес і відповідні дії.

Святкування цього Дня розраховане на те, щоб  дати народам світу можливість активно сприяти стійкому й справедливому розвитку довкілля; сприяти розумінню того, що основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади; а також роз’яснити користь партнерських відносин, щоб у всіх країн і народів було більше безпечне й благополучне майбутнє.

Учасники клубу «Люди золотого віку», що діє в читальному залі Центральної бібліотеки МЦБС (вул. П.Орлика, 5) Департаменту культури міської ради 9 червня 2019 року провели екологічну акцію «Збережемо красу рідної землі».

Вони вийшли в цей день на природу, щоб помилуватись її красою і привернути увагу інших людей до розуміння того, що ми на цій планеті усі відповідальні за її збереження і кожен має запитати насамперед себе, що особисто він робить для охорони природи, як помножує всю цю красу, яка оточує нас, годує, одягає, живить, наповнює цілющою енергією та силою. На природі, в обстановці невимушеності зав’язалась цікава розмова між членами клубу і перехожими, які відпочивали в сквері і мали можливість поспілкуватись на хвилюючі теми. Такі діалоги, коли люди мають можливість обмінятися баченням проблеми з іншими, прокоментувати факти є дуже корисні, вони спонукають до дії.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top