Екорепортаж “Вода – основа життя на планеті”

22 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день охорони водних ресурсів. Цей день бере свій початок з Конференції з навколишнього середовища і розвитку (ЮНСЕД), що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Ця подія має нагадувати всім про значення та важливість води для життя на Землі й має об’єднати зусилля для вирішення проблеми збереження водних ресурсів і забезпечення людства прісною водою.

21 березня 2024 р. о 14.00,  працівники Абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради,  провели екорепортаж “Вода  – основа життя на планеті”.  Під час цієї акції  бібліотекарі роздавали пам’ятки користувачам,  у яких містяться корисні поради щодо економії  водних ресурсів. Захід відбувся  на прилеглій до бібліотеки території. Метою заходу було інформувати суспільство про важливість охорони і збереження ресурсів прісної води і водних ресурсів в цілому. 

Екорепортаж  є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важність водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства. Практичні зусилля можуть допомогти поглибити суспільне розуміння як проблем так і рішень в цій області. Для досягнення позитивних результатів необхідно перетворити слова на зобов’язання і дії у рамках загальної теми.

Практичні зусилля можуть допомогти поглибити суспільне розуміння як проблем, так і шляхів їх подолання у цій сфері. Для досягнення позитивних результатів необхідно перетворити слова на зобов’язання і дії у рамках загальної теми. Щороку в цей день озвучується нова проблема, пов’язана із забрудненням водних ресурсів на планеті й лунає заклик до її розв’язання. Але основні цілі проведення свята залишаються незмінними.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top