Екскурсія “Запрошуємо вас, любі діти, в наше бібліотечне “Грай – Читай місто”

Заохочуючи дітей до читання працівники бібліотеки-філії № 1 по роботі з дітьми (Мазепи 11А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 16.04.2019 року провели екскурсію до бібліотеки.

Дитинство – пора ігор, розваг, забав. Всі діти мрійники і фантазери , тому разом із бібліотекарями учні мандрували книжковим містом, де є свої вулиці, будинки, мешканці – це звичайні книги, іграшки. Діти граючись навчаються – тому після розваг в дитячому куточку вчилися орієнтуватися у книжковому місті, знаходити цікаві книги. Передивляючись мультфільм “ Дім книги” разом із мудрою тітонькою совою, вивчали правила поведінки в бібліотеці, а також як поводитися з книгою.

Щоб зацікавити дітей літературою на різні теми, бібліотекар під час мандрівки читальним залом ознайомила їх з яскравим, ілюстрованими дитячими журналами та енциклопедіями.
Після такої розважально-пізнавальної екскурсії “ Грай – Читай містом” кожна дитина виявила бажання своє дозвілля проводити з книгою, і надалі відвідувати нашу бібліотеку.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top