Екскурс у світ лікарських рослин “Рослини дивовижної сили”

Лікарські рослини – найбільше диво природи, царство краси і наше цілюще багатство. Людина – дитя природи. І природа, як дбайлива мати, забезпечила людей їжею, водою, одягом, ліками. Лікувальні властивості рослин відомі людям із сивої давнини. Для сучасної медицини лікарські рослини є також одним із основних джерел одержання лікувальних та профілактичних засобів. Ми повинні не лише знати лікарські рослини, але й уміти використовувати їх

Дізнатися більше про чудодійні властивості рослин та методи лікування травами допоміг екскурс у світ лікарських рослин “Рослини дивовижної сили”.  Захід відбувався протягом дня 10 липня 2020 р. у бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради.

Екскурсією у дивовижний світ рослин стала виставка “Мову рідної природи розуміти серцем вчись”. Під час екскурсу, демонструючи користувачам книги на виставці, бібліотекарі звернули увагу на те, що люди при недугах все частіше звертаються до “зеленої аптеки” і запропоновані на поличках виставки книги допоможуть вдосконалити знання про різноманітність лікарських рослин,  їх значення для людини,  цілющі властивості та методи лікування.

Відповідальна за проведення Федишин В.В.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top