Експрес-подорож: “Грай, читай, розгадуй”  

Літні канікули – гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів, коли читайликів не тільки обслуговують книгою, а ще організовують для них  цікаве і змістовне дозвілля.

15.07.2021 року  в рамках проекту “Літо+” працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради у міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка провели експрес-подорож: “Грай, читай, розгадуй”.

Бібліотекарі створили територію дозвілля, де одні малювали крейдами на асфальті, а інші олівцями в розмальовках, стрибали через мотузок, крутили обручі. Із задоволенням розгадували загадки “Про все на світі”. Дуже зацікавили дітей запропоновані бібліотекарем вікторини “Впізнай казку”, “Казкова торбинка” та “Відгадай казкового героя”, де вони продемонстрували свої знання прочитаних казок.  Гра “Твістер”, яка зв’яже вас у вузол, захопила і розважила дітей, а малеча склала цифровий килимок з пазлів. Біля книжкової викладки діти зустрілись  з дивовижним світом казки, де були представлені казки на різні смаки і поділились своїми враженнями з бібліотекарем, які з цих книжок прочитали.
Атмосфера заходу була тепла, весела, з чудовим настроєм і посмішками.

Відповідальна: Таргоніна В.Ю.   

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top