Експрес-рекомендації “Спокуси книжкового літа”

Літо – час шкільних канікул, час коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Бібліотекарі намагаються донести дітям, що потрібно відпочити з користю і без найкращого друга, книги, канікули сумні.

15.06.2022 року працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту #Бібліотека_в_дворах облаштували на свіжому повітрі виносну виставку нової літератури на різну тематику і провели експрес-рекомендації «Спокуси книжкового літа». Діти спокушалися книгами Ніни Фіалко, Віри Багірової, Андрія Бачинського, Людмили Суворової, Олесі Овчар і багатьма іншими книгами сучасних письменників. Бібліотекарі запросили присутніх пірнути у захопливі літні подорожі разом з героями книжки «Пригоди в чарівному лісі». Діти з захопленням слухали казки «Чому жабки зелені», «Куди сонечко лягає спати». Влучно відповідали на питання вікторини, відгадували загадки. За кожну правильну відповідь отримували солодкий приз.

Літо тільки почалося і продовжує вабити книгами. Запрошуємо завітати до нашої бібліотеки, познайомитись з виставкою книг «Літо – час читати» і вибрати собі паперового супутника на весь сезон!

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top