Етикет-клас “Ази культурної поведінки”

В епоху спорту і синтетики
людей велика ряснота.
Нехай тендітні пальці етики
торкнуть вам серце і вуста.
Л.Костенко

Правила культурної поведінки є одним із шляхів у розв’язанні проблем спілкування, поглиблення і розширення знань про норми і принципи української національної та загальнолюдської культури.

З метою підвищення загальнокультурного рівня учнів через уміння правильно спілкуватися працівники бібліотеки-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели 17.10 2019 р о 14 год. з учнями 9-Б класу школи-ліцею № 13 етикет-клас “ Ази культурної поведінки”.

Під час заходу завідувачка бібліотеки-філії №7 Васіна М.М. розповіла учням про правила етикету і їхнє значення у повсякденному житті людини. Спілкування бібліотекаря з учнями проходило у формі дискусії, обговоренні різних життєвих ситуацій. Жваво і цікаво пройшла етикет-вікторина “ Етикет: так просто і так складно”. Учасники показали кмітливість, знання і вміння поводитися. Бібліотекар школи-ліцею №13 Ярова Л.О. підготувала презентацію “Мистецтво подобатись собі і іншим”.
Захід доповнила книжкова виставка “Етикет від А до Я ”, де учні мали змогу більш детально ознайомитися з правилами поведінки.

Відповідальна за проведення етикет-класу завідувачка бібліотеки-філії № 7 Васіна М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top