«Живи у правді віковій в піснях і славі заповіту»

10 березня о 12:00 год. у бібліотеці – філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулись Шевченківські читання «Живи у правді віковій в піснях і славі заповіту»

Тарас Шевченко – геніальний поет, художник, мислитель. Відомий не лише в Україні, але в усьому світі. Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

У кожного у житті свій Шевченко, бо всяк вибирає з його спадщини те, що йому найближче. Геній Тарас привертає увагу сучасного покоління своїм вогненним словом та великою любов’ю до України-неньки. Читаючи твори Шевченка, люблячи його, ми даємо поету життя вічне, збагачуючи свій духовний світ .Там, де є думка про Тараса, там линуть у світ його вірші, там пульсує його життя,   там  його дух, там чути його голос до нас.

І нехай світла гордість живе у наших душах  тому, що Тарас Григорович – син українського народу! Він наша слава і сила, він частина серця кожного!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top