Загадково-довідкове бюро “Цей дивовижний світ бджіл”

    Комахи – перші живі істоти, які  з’явилися  на Землі більше 400 млн років тому. Вони дуже живучі.  На сьогодні відомо понад мільйон різновидів комах. 14.03.2024 року до  бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської ради вперше  завітали учні  ліцею №4, 2-В  класу.  Вони з  цікавістю слухали розповідь про бібліотеку. роздивлялися цікаві книжкові виставки. Ознайомилися із дитячими куточками  “Грай-Читай місто”, “Всі таємниці на твоїй полиці”. Дитяча бібліотека – це справжнє книжкове королівство де можна читати, гратись. спілкуватись, навчатись. 

Бібліотекар провела з ними   цікавий, пізнавальний захід “Цей дивовижний світ бджіл”. Велика енциклопедія про бджіл та все, що їх оточує…Гадаєте це нудно?  Але не з книжкою Жак Гішар і Кароль Ксенар “Усе” та “прикрасили” їх кумедними ілюстраціями.  Виявляється за своє коротке  життя,  менше 40 днів, бджола встигає змінити дев’ять професій. Такі знання про бджіл запам’ятаються на все життя. Присутні із захопленням слухали розповідь, роздивлялися ілюстрації книги.

Учні цікаво і дотепно відповідали на запитання вікторини, а доповненням для заходу стала розгорнута книжкова викладка “Серцем слухати  зумій  звуки рідної природи.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top