Засідання клубу «Діалог»: Суспільство дружнє до молоді

IMG 3806 6 лютого 2013 року в читальному залі центральної бібліотеки (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи відбулося засідання молодіжного правового клубу «Діалог» на тему «Суспільство, дружнє до молоді».

  На засідання були запрошені: Назар Саведчук, начальник відділу правової роботи та правової освіти Головного управління юстиції Івано-Франківської області, Ірина Лущак, спеціаліст міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Оксана Орловська, лікар-гінеколог, завідувачка Клініки дружньої до молоді (КДМ).

Бібліотекарі наголосили, що молодь є майбутнім держави, її інтелектуальним потенціалом, основою економічного, політичного і суспільного життя.

 Назар Саведчук розповів про законодавчу базу, нормативні документи, органи влади, що забезпечують реалізацію державної молодіжної політики. Продовжила розмову Ірина Лущак про сутність соціальної профілактики, мету, закликала молодь до співпраці, зокрема через волонтерство. Цікавою була розповідь Оксани Орловської, яка зупинилася на напрямках діяльності КДМ, – доступність, доброзичливість, конфіденційність, безкоштовність послуг, відсутність «засуджуючого» ставлення з боку персоналу.

  Підсумовуючи засідання, яке пройшло цікаво з запитаннями і ґрунтовними відповідями, провідний бібліотекар читального залу Світлана Балабан наголосила, щоб молоді люди пам’ятали, що в своїх негараздах, проблемах, мріях вони не самотні. Дорослі, друзі, партнери, батьки, суспільство загалом завжди готові простягнути руку допомоги молодим.
До уваги присутніх була презентована книжкова виставка «Співпраця. Партнерство. Довіра».
Відповідальна за проведення заходу провідний бібліотекар читального залу Світлана Балабан.

IMG 3807

IMG 3811

IMG 3826

IMG 3820

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top