Засідання літературного клубу «Кришталеві джерела»

Zasid klubu_fil12_3

20 березня 2015 року за сприяння бібліотеки-філії №12 (с. Микитинці, вул. Зарічна, 75А) спільно з НД с. Микитинці відбулося чергове засідання літературного клубу «Кришталеві джерела», присвячене 85 річниці поетеси Ліни Василівни Костенко під назвою « Усі слова були уже чиїмись…»

Відома українська поетеса, громадський діяч і просто сильна, красива жінка – Ліні Костенко, яка захоплює і вражає, в її поезії святість людської душі, ідеали добра, істини, краси, нездоланність правди і необхідність боротьби за неї.

Учасники клубу прослухали короткі біографічні дані, зачитували улюблені поезії Ліни Костенко ( « Доля», « Мати», « Моя любове», « Життя іде і все без коректур» та ін..), слухали музичні твори на слова поетеси « І знову пролог…», « І все на світі треба пережити» , ознайомилися з тематичною книжковою виставкою, підготовленою сільським бібліотекарем Т. Демянець.

            Zasid klubu_fil12   Zasid klubu_fil12_2

Кожен з присутніх доторкнуся до прекрасного світу поезій Ліни Костенко, дізнався щось нове, почув прочитання її творів по-новому, адже її твори « …це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top