«Збережемо ми природу – Україні гарну вроду»

Щороку 5 червня відзначається День охорони навколишнього середовища, щоб привернути увагу світовій громадськості до проблем екології. Цей день був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН В 1972 році, щоб відзначити відкриття Стокгольмської конференції із проблем навколишнього середовища.
З нагоди Дня охорони навколишнього середовища 5 червня в бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської раду була проведена екологічна гра – подорож під відкритим небом  «Збережемо ми природу – Україні гарну вроду» для дітей мікрорайону Опришівці.

Мета заходу – розвиток швидкого мислення дитини, підвищення ерудиції, знань, любові до природи і оточуючого середовища, тренування кмітливості. Діти з великим задоволенням і гарним настроєм, активно відповідали на запитання вікторини. Деякі запитання викликали у дітей труднощі, але з умілою подачею допоміжних запитань, діти знаходили правильну відповідь.

Переможців було нагороджено невеличкими призами. Також був показ відеороликів «15 способів зберегти природу», «Людина і природа», мультфільм «Бережіть природу нашої планети». Була оформлена викладка літератури «Майбутнє нашої планети в наших руках». Сподіваємось, що участь дітей в таких заходах, зробить їх чуйними до всього живого на планеті.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top