“Звичка, що вбиває”.

                  Тютюн завдає шкоди тілу, руйнує розум, отупляє цілі нації

          О. де Бальзак

В останній день травня у всьому світі проводиться міжнародна акція по боротьбі з курінням – Всесвітній день без тютюну . Перед світовою спільною було поставлено завдання – добитися , щоб в ХХІ столітті проблема куріння тютюну зникла, тому що це  одна з найбільш поширених епідемій за всю історію існування людства. Нікотиноманія стоїть в одному ряду з алкоголізмом та наркоманією.

31 травня до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням у бібліотеці-філії № 7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради бібліотекарі  протягом  дня інформували користуачів  про шкоду тютюнопаління “Звичка, що вбиває”.

Під час заходу користувачі дізналися, що за статистикою в Україні курять більше половини дорослого населення. Метою заходу було інформування користувачів про згубний  вплив тютюну на здоров’я, сприяння зниження тютюнової залежності серед населення, залучення до боротьби проти куріння  усіх верств населення та збереження свого здоров’я і здоров’я своїх оточуючих. 

Багато корисного  про шкідливість тютюнопаління користувачі змогли дізнатися з книжкової  виставки “Здоров’я людини, здоров’я нації”, що стала вдалим доповненням до хвилинки перестороги.  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top