“Здоров’я і природа” 

В  рамках Всесвітнього дня здоров’я, який Міжнародне співтовариство відзначає 7-го квітня і який цьогоріч випав на час карантину, оголошеного в зв’язку з пандемією коронавірусу, працівники абонементу ЦМБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту  культури   міської ради підготували для віртуальних  користувачів бібліотеки  виставку-пораду “Здоров’я і природа”. Адже здоров’я – найвище благо, дароване людині природою.


На виставці демонструється література, яка висвітлює тісний зв’язок: “Здоров’я природи – здоров’я людини, сучасні актуальні проблеми психічного, фізичного, соціального здоров’я людини, та її способу життя, а також книги, в яких знайдете відповіді на запитання як лікуватися природою, тобто зцілення розповсюджених захворювань методами траволікування та іншими методами народної медицини.


І розділ. «Здоров’я – головне життєве благо, найцінніший скарб, бережи його» (сучасні актуальні проблеми психічного, фізичного, соціального здоров′я людини, та її способу життя)
– Капранов В.І. Сам собі лікар. – К.: Здоров’я, 2017. – 488 с.;
–  Скачко Б.Г. Гепатит: Шлях до здоров’я. – К.: Медицина, 2016. – 224 с.;
– Сонник Г.Т. Психіатрія: Методи лікування психічно хворих. – К.: Здоров’я, 2016. – 432 с.
ІІ розділ. «Природа лікує : зцілення розповсюджених захворювань методами  народної медицини:
– Золота енциклопедія народної медицини. – Д.: БАО, 2009 – 704 с.
– Лабінський  А. Лікування судинних захворювань п’явками, бджолами та дієтою. – Л.: Аверс, 2014. – 108 с.;
– Матвєєв В.М. Життя без хвороб, лікування без ліків. – Черкаси: Відлуння-Плюс, 2017. – 144 с.;
– Плахтій П. Лікування продуктами бджільництва. – Кам’янець-Подільський: Медобори, 2017. 64с.;
Скачко Б.Г. Якби мати знала: народні методи лікування дітей. – К.: Здоров’я, 2016. – 480 с. та інші.
Тож радимо вам ознайомитися з цими і іншими книгами з питань здоров’я, а після закінчення карантину запрошуємо завітати до нашої книгозбірні і взяти дані видання.
У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім хворим – найшвидшого одужання. Медикам висловлюємо щирі слова підтримки та поваги до них, адже роль медичних працівників наразі є вирішальною, вони працюють на передовій та щохвилини ризикують своїм здоров’ям, аби врятувати нас  від небезпечного захворювання.
Всім нам – бути здоровими і життєрадісними! Адже саме, здоров’я є одним з основних джерел радості, щасливого повноцінного життя.  Із святом Вас!
Інформацію підготувала Кирста О.М.







Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top