“Знаєш, солдате, ти мусиш вистояти…” (10 найкращих вітчизняних книг про АТО) Анатований список рекомендованої літератури

13.04.16 року, в день, коли виповнюється 2 роки з офіційного початку антитерористичної операції, о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) користувачі були познайомлені з 10 найкращими книгами про АТО, бо війна на Сході України стала предметом образних візій чималої кількості українських авторів, адже вона пробуджувала нові почуття, підкидала гострі сюжети, викликала підйом творчості небайдужих авторів. Та й безпосередні учасники подій тягнуться до мистецтва, художнього слова, тому, що їм хочеться знайти у художніх творах відгук того, що вони пережили і переживають.

Складений бібліотекарями анотований список рекомендованої літератури “Знаєш. солдате, ти мусиш вистояти…” інформував користувачів про такі книги: Є.Положій “Іловайськ”; С.Лайко “Аєропорт”; Б.Жолдак “Укри”; В.Шкляр “Чорне сонце”; М.Матіос “Приватний щоденник. Майдан. Війна”; М.Бутченко “Художник війни”;Л.Якимчук “Абрикоси Донбасу”;В.Макєєв “100 днів полону, або позивний 911”; “Неоголошена війна. Невідомі факти і хроніки АТО”; Талан С.”Оголений нерв”.

Анотований список рекомендованої літератури складений заввідділу обслуговування ЦБ Кирстою О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top