Зустріч з цікавою особистістю: ”Як стати здоровим?”

Учасники клубу “Люди золотого віку” – активні користувачі бібліотеки, зокрема читального залу ЦБ. Вони читають книги, відвідують майже всі заходи, які у нас відбуваються, приходять, щоб скористатись інтернетом. Але, мабуть, найважливіше для них – спілкування.

22.10.2021 року відбулась зустріч з цікавою особистістю на тему: ”Як стати здоровим!”. До читального залу ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради завітав Григорій Рис – філолог, у минулому журналіст. Він розповів про те, як розчарувався у традиційній медицині і став лікарем сам собі. Маючи проблеми зі здоров’ям, чоловік шукав їх розв’язання у лікарів, але згодом зрозумів, що вся відповідальність за його здоров’я покладена тільки на нього, і почав вивчати це питання глобально. Почитавши медичну літературу, вивчивши досвід нетрадиційної медицини, знайшов для себе оптимальні методи очищення організму і лікування, а також зрозумів, що наше здоров’я має три невід’ємні складові – духовну, фізичну та здорове, збалансоване харчування.

Пан Григорій активно пропагує свої знахідки і переконання, а учасники клубу – саме та авдиторія, для якої його поради дуже актуальні і цінні. Адже Г. Рис рекомендує перевірені на власному досвіді методи народної медицини, які максимально доступні і фінансово економічні.

Всі присутні уважно слухали, ставили чимало питань. Бесіда була жвава і дуже корисна. Наша гостя – голова Всеукраїнської благодійної організації “Турбота про літніх в Україні”, Зінаїда Іванівна Зінько, теж активно долучилась до обговорення, а на завершення пригостила присутніх солодощами.

Відповідальна: Ірина Тарновецька-Мороз.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top