Зустріч з Ярославом Ткачівським

20 листопада 2012р. о 14.00 в приміщенні ЗОШ №13 , що по вулиці Галицькій , 65 відбулося виїзне засідання літературного клубу «Срібні передзвони», який функціонує в бібліотеці-філії №7 Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи (вул..Дністровська, 22)

Почесним гостем клубу був письменник, поет, журналіст, секретар обласної спілки письменників , лауреат літературних премій ім. І.Франка, М.Лукаша, Т. Мельничука – Ярослав Ткачівський. Бібліотекарі ознайомили присутніх з життєвою і творчою дорогою поета, привітали з його першим 55-річчям.

А потім всі присутні насолоджувались поезією Ярослава Ткачівського, багато віршів якого покладені на музику і стали народними. До глибини серця зворушила новела «Дорогий друже», присвячена світлій пам’яті матері поета. З особливою радістю Ярослав Ткачівський читав поезії, присвячені своїй неповторній внучці Ангеліні із книжечки «Смішний дід». Свято поезії, живе спілкування з цікавою творчою особистістю принесло  хвилини естетичної насолоди всім присутнім.

Оглядом літератури «Талант, виплеканий на рідній землі» та переглядом книжкової виставки «На вістрі слова і пера», подарунками від Ярослава Ткачівського його книг з автографами завершилося це літературне дійство.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top