Зустріч працівників бібліотек міста Івано-Франківська в офісі Центру польської культури та європейського діалогу

4 квітня 2019 року о 16:00 працівники відділу обслуговування ЦМБ та бібліотек- філій (№ 2; №4) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, а також представники інших бібліотек (обласної дитячої бібліотеки, відділу іноземних мов обласної  наукової бібліотеки ім І. Франка та наукової бібліотеки ПНУ ім. В. Стефаника) зустрілися в офісі Центру польської культури та європейського діалогу. Мета зустрічі: розвиток співпраці бібліотек міста задля пошуку нових ідей, що служитимуть промоції читання серед мешканців міста та залученню більшої кількості користувачів до відвідування бібліотек.

Учасники зустрічі мали можливість познайомитись один з одним та обмінятись професійними думками. З великою цікавістю присутні слухали виступи  директора Центру польської культури та європейського діалогу п. Мар’ї Осідач та бібліотекаря п. Соломії Плетницької.

Вони охоче поділилися своїми ідеями та досвідом, зокрема, цікаво було дізнатися, що Центр є ідеальним місцем для осіб, які бажають зустріти нових людей зі спільними інтересами. Тут відбуваються різноманітні заходи: конференції, мистецькі  та літературні вечори, зустрічі з цікавими людьми.Важливим елементом Центру є його бібліотека, де зацікавлений читач завжди знайде потрібну йому інформацію.

В цьому велика заслуга бібліотекаря п. Соломії Плетницької, яка настільки налагодила свою роботу, що невеличке приміщення перетворилося на розкішну культурно-мистецьку залу з новітніми технологіями. Господарі провели для учасників зустрічі незабутню екскурсію бібліотекою та Центром, вразили всіх високим професіоналізмом, великими здобутками. Та головне, що всі домовилися надалі продовжувати партнерську співпрацю.

Інформацію підготувала Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top