“Зустріч із книгою”

З нагоди Міжнародного дня котів 2 березня 2017 року у бібліотеці-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) відбулася зустріч із книгою Галини Вдовиченко “36 і 6 котів”.

Дізнатися більше про цю книгу захотіли учні 3-А класу ЗШ №19.

36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів. Щастя вимірюється в котах! Щоб були руді й білі, чорні, пухнасті, гладенькі, смугасті, плямисті і — муркотливі, зі своїм неповторним характером і неповторною зовнішністю, яку так гарно зобразила Наталка Гайда.

Діти знайомилися з героями книги — справжніми ненажерами, які понад усе люблять попоїсти. Хавчик — світить ребрами, їсть багато, проте завжди голодний. Ковбасюк полюбляє ковбасу. Для Шкуряки найбільші ласощі — ковбасні шкірки. А Шпондермен найбільше поважає шпондер (хто не знає — це така грудинка з прошарками сала, або ж бекон). Сплюх любить спати. Чистюх раз за разом чиститься, вилизується і струшує з себе невидимі порошинки. Сордель — гарячий прихильник сардельок.

Маленькі користувачі бібліотеки не забули і про інших котів, які причаїлися на виставці “Країна Мур-р-рляндія” та заховалися у книжках.

Відповідальна за проведення Арабчук О. С.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top