“Зі святом молодості, ентузіазму та нових ідей, наші дорогі студенти!”

Зі святом молодості, ентузіазму та нових ідей, наші дорогі студенти!

17 листопада міжнародна спільнота і Україна відзначає Міжнародний День студента. 

Студентство  наших  Івано-франківських ВНЗ і коледжів є користувачами абонементу ЦМБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради і активними учасниками заходів, які проводяться бібліотекою.

Тож, з нагоди свята, вітаємо всіх, всіх студентів, які не забувають дороги до бібліотеки, підтримують її ідеї та беруть участь у її житті, зокрема, всіх студентів учасників бібліотечників, студентів з ГМО ФРІ, а також частих наших гостей –  студентів ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Педагогічного факультету, кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти.


Студентські роки – це спалах радості, веселощів і авантюризму. Від вас залежить майбуття. Нехай міцним буде граніт науки. І в світлих головах примножаться знання, які допоможуть вам в дорослому житті.

 

Нехай відкриються вам всі дороги, забудуться усі тривоги, бажаєм вам щасливих змін і реалізувати себе у житті. Нехай життя, мов ртуть, вирує, надію й радість вам дарує.

А ще  бажаємо запам’ятати всі  радісні моменти нашого бібліоте чного спілкування, вир емоцій студенських літ і щиро насолодитись святом!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top