Калейдоскоп цікавих повідомлень “Жива вода дає життя всьому живому в світі”

“Не можна сказати, що вода необхідна для життя: вона і є життя”
Антуан де Сент-Екзюпері 

Вода найпоширеніша речовина на нашій планеті. Десь 70-75% Землі вкрито водою, саме тому її називають Блакитний Планетою. Без води неможливе життя не тільки людини, а й інших живих істот. Без їжі людина може прожити до пари тижнів, а без води всього кілька днів. Здавалося б, ми знаємо про воду все, але насправді вчені продовжують досліджувати властивості води і до цих пір роблять дивовижні відкриття. 22.03.2021 року відзначаємо Всесвітній день водних ресурсів. Головне завдання цього дня – нагадати кожному жителю планети про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі. Воду треба берегти, адже вона найбільший скарб людства

З метою поглиблення знань дітей про водні ресурси нашої планети та розширення уявлень про значення води в житті людини та необхідність збереження екологічно чистого стану водних ресурсів, 23.03.2021 року, працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька,188) Івано Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради створили відеокалейдоскоп цікавих повідомлень “Жива вода дає життя всьому живому в світі”.

Переглянувши його, діти дізнаються про те, навіщо людині потрібна вода, про значення води в житті людини, забруднення водних ресурсів, цілющі властивості води. Для більш детального ознайомлення з цією темою ми склали рекомендаційний бібліографічний список літератури «Вода – основа нашого життя».

Відповідальні – працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top