Календарний інформер “Івано-Франківськ — почесний володар Європейського призу ПАРЄ”

24 вересня 2018 року протягом дня на абонементі ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради календарним інформером “Івано-Франківськ — почесний володар Європейського призу ПАРЄ” бібліотекарі інформували своїх користувачів про важливу подію в Івано-Франківську, а саме, нагородження його Європейським призом Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Бібліотекар наголосила, що ця нагорода вручається ПАРЄ містам, які активно пропагують європейські цінності, а отримати Європейський приз Івано-Франківськ має 28 вересня 2018 . Вона познайомила користувачів бібліотеки з його історією, розповівши, що Європейський приз – це комплекс чотирьох високих нагород Ради Європи – Європейський диплом, Почесний прапор, Почесний знак та Європейський приз, – які на конкурсній основі отримують муніципалітети держав – членів РЄ за активні поріднені зв’язки, пожвавлену співпрацю із закордонними містами й сталий розвиток відносин з європейськими партнерами.

Бібліотекар інформувала, що місто Івано-Франківськ підкорив чотири сходинки до отримання Європейського призу ПАРЄ:
перша сходинка – Європейський диплом – місто Івано-Франківськ отримав у 2005 році;
друга сходинка – Почесний прапор Ради Європи – місто Івано- Франківськ отримав у 2008 році;
третя сходинка – Почесний знак Ради Європи – місто Івано-Франківськ отримав у 2012 році;
четверта сходинка – Європейський приз, місто Івано- Франківськ має отримати 28 вересня 2018 року.
Доповненням до календарного інформера, який проводився в приміщенні бібліотеки, стала яскрава бібліовітрина, завдяки якій про знаменну в місті дату зумів дізнатися кожний, хто проходив вулицею Короля Данила.

Захід підготовлений для широкої аудиторії. Відповідальна – Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top