Квест-гра “Вгадай тварину за описом в книгах”

14.07.2021 року в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка, 12) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була підготовлена та проведена квест-гра “Вгадай тварину за описом в книгах”.

Хто ж не любить тварин? Діти від них точно у захваті! Та чи достатньо вони про них знають? Тварини з давніх-давен і донині допомагають людині пізнавати світ, освоювати нові вміння та робити цей світ кращим. Але це можливо лише тоді, коли людина має тісний зв’язок з ними, знаходиться у гармонії із природою.
Бібліотекарка підготувала для дітей загадки про тварин за описом з книг та підібрала пізнавальні мультфільми для перегляду в You Tube: https://youtu.be/MABcV7yWHYY ; https://youtu.be/iuIlXjp1DtY

Також  була проведена бесіда-діалог «Які бувають тварини? Чим вони схожі, а чим відрізняються?”. Ілюстровані книги допомагали дітворі візуалізувати різноманіття тварин, таким чином знайомлячись з ними. Відкриваючи для себе тваринний світ через різні джерела, відвідувачі бібліотеки краще усвідомили їх природу та роль звірят в житті людини, прищепивши любов та бажання піклуватися ними, адже тварини – це наші менші друзі з якими веселіше жити.
Рекомендована література: Е. Сетон-Томпсон «Оповідання про тварин», енциклопедія «Тварини планети», енциклопедія для молодших «Все про тварин», ілюстрована енциклопедія тварин, “Казки про тварин” та цікаві факти про тварин зі збірки журналів «Колосок».

Відповідальна: Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top