“Книгами зігріте буде ваше літо”

#Бібліотека_у_дворах

Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Адже влітку найдовші та найцікавіші канікули. Пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі. Стільки всього дивовижного можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати. Це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книг. А у книг, як відомо, канікул немає. Книжкові стежини літа надзвичайно цікаві. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи.

16.07.22 року завідувачка бібліотеки-філії №12 с. Микитинці МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради з метою довести, що читання – це насолода і відпочинок    влаштувала для своїх найактивніших читачів справжній бібліотечний пікнік «Книгами зігріте буде ваше літо».

Діти відпочивали й пізнавали світ, поринали у дивовижні подорожі  морем книг та яскравих журналів, слухали казки, вірші, оповідання, відгадували загадки та грали в цікаві рухливі ігри на свіжому повітрі.

І звичайно, який же пікнік проходить без ласощів? Бібліотекар пригощала ягодами, цукерками, смачним печивом. Також, у кожної дитини була можливість смакуючи солодощі поділитись враженнями від  відпочинку, та прочитаного.

Бібліопікнік промайнув непомітно, весело і цікаво. Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя дитячої бібліотеки, коли  користувачі змогли проявити свої здібності, отримати радість від спілкування з літературними героями та розважитися.

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top