“Книга в подарунок – автограф на пам’ять”

 14 лютого 2021 року протягом дня  на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури  міської ради пройшла виставка-автограф “Книга в подарунок – автограф на пам’ять” в рамках відзначення дня дарування книг.

Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.

 Працівники бібліотеки надзвичайно  вдячні всім постійним читачам бібліотеки  та франківцям, котрі долучилися до акції «Подаруй книгу бібліотеці», яка була  оголошена  книгозбірнею напередодні Міжнародного дня дарування книг. Ваша небайдужість надихає і зігріває серце. Адже книга, як почуття – даруєш комусь, а тепло на душі тобі.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top