Книжкова виставка-відкриття “Сучасні автори – сучасним дітям”

Щороку, в останній тиждень березня ми відзначаємо — Всеукраїнський тиждень дитячого читання – свято тих, хто любить книгу. Перед книгою віками схиляло в шанобі голову людство, вважало її своєю святинею. Адже книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова. Все життя книга допомагає нам вчитись, працювати, жити. Книга наш помічник, а для тих, хто вміє дружити з нею, – вірний друг. Нерідко книга, прочитана ще в дитинстві, залишається в пам`яті на все життя.

Сьогодні в Україні видається величезна кількість прекрасних дитячих книжок. Старі добрі казки, нові історії про улюблених героїв, яскраві перевидання дитячої класики з сучасними ілюстраціями – безліч українських дитячих книг тільки й чекає свого часу, щоб порадувати свого юного читача.

З метою ознайомлення дітей з книгами сучасних письменників, залучення їх до книги в бібліотеці-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради була організована книжкова виставка-відкриття «Сучасні автори – сучасним дітям».

На виставці представлені книги сучасних українських авторів про життя підлітків, їх мрії, прагнення та бачення майбутнього. Користувачі бібліотеки ознайомилися з розповідями бібліотекарки про славні традиції проведення Тижня дитячого читання, а також прочитали цікаві факти, вірші та вислови про книгу.

Відповідальні: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top