Книжкова виставка “В очікуванні Різдва” в філії №3

Kn. vyst v ochik Rizdva fil3З 15 грудня 2014 року у бібліотеці-філії №3 для широкого кола користувачів розгорнуто бібліотечну виставку «В очікуванні Різдва».

Для відвідувачів бібліотеки на виставці представлено чимало цікавих книг і безліч корисної інформації, як підготуватися до величного свята і збагатитися духовно. Добірки статей з журналу «Сто талантів» і газети «Нова зоря» містять поради і настанови духовних осіб, які своїм прикладом надихають на добрі вчинки. Кожне оповідання з цих книг – це розповідь про різдвяне диво, що його творять людська доброта, прощення і милосердя.

Поринути у таємничу, сповнену див Різдвяну ніч, відвідувачам допоможуть книги на дану тему:

– Діккенс Ч. Різдвяна історія [Текст]/ Чарльз Діккенс. —Л.: Видавництво Старого Лева, 2012. –158 с.

– Перед Божими яслами [Текст]: різдвяні легенди і перекази українських письменників./ упорядник Зоя Жук . – Л.: Свічадо, 2009 . – 196 с.

– Різдвяна ніч [Текст]: казки, легенди, оповідання / укладач Зоряна Живка. – Л.; Свічадо, 2006 . – 136 с.

З книги Ольги Вербинець, Віри Манько «Обряди і страви Святого вечора» можна дізнатися не тільки про звичаї і традиції святвечора, а й чимало рецептів різних наїдків.

Kn. vyst v ochik Rizdva fil3 2  Kn. vyst v ochik Rizdva fil3 3

Також, цікавими для відвідувачів можуть бути матеріали про звичаї і традиції святкування Святвечора і Різдва у різних куточках України і світі. Наприклад, можна запозичити метод приготування французького різдвяного поліна.

Kn. vyst v ochik Rizdva fil3 5

Відповідальна за організацію виставки бібілотекар Озарко М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top