Книжкова шпаківня «Мрії збуваються»

Змусити дитину любити читання – неможливо.

А ось якщо спробувати через гру, невимушено прищепити любов до книги та читання – то і результат може бути позитивний. «Книжкова шпаківня» – це соціальний проект. Ідея соціального проекту належить дитячій письменниці Євгенії Пірог. Мета її в тому, що книжки не повинні лежати на полицях.

FotorCreated ф8.jpg

 

23 грудня 2015 року в народному домі «Просвіта» (вул. Блавацького, 1) вперше в нашому місті Івано-Франківську стартує Всеукраїнська ініціатива «Додай читання», в рамках якої відбулося відкриття книжкової шпаківні «Мрії збуваються» для учнів ЗШ №6 ім. Ревчука.

Книжкову шпаківню відкрили Балакучий шпак та Чарівник, а учні 4-А класу поставили виставу-казку «Жадібні ведмежата», за книгою В. Савченко та зоряний вертеп, за книгою В. Багірової. Найкращим сюрпризом для дітей було спілкування з дитячою письменницею Віталією Савченко, котра читала свої вірші, казки.



FotorCreated ф83.jpg 

Відбулася презентація книги В. Савченко «Райдуга», а також письменниця подарувала свої книги організаторам зустрічі. Родзинкою заходу були ігри та конкурси з Балакучим шпаком і Чарівником. Найактивніші учасники були нагороджені подарунками та призами.

Організаторами заходу були: бібліотека-філія №8, завідувачка Гринишин О.М., завідувачка шкільної бібліотеки ЗШ №6 Стасюк Н.М. та вчитель 4-А класу ЗШ №6 Томашевська О. Б.  

 

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top