Книжковий ярмарок “Книга дарує крила мрії” /до Всесвітнього дня письменника/

3 березня кожного року весь світ відзначає професійне свято – День письменника.Саме  в цей день усі автори мають можливість зібратись для презентації творчих напрацювань, обговорення літературних новинок та нагородження найкращих за письменницьку діяльність.  Кожна бібліотека активно долучається до відзначення цього свята. В нашому читальному залі ЦБ ми вирішили  провести книжковий ярмарок і розповісти про письменників, які нас найбільше вразили.

02 березня 2023 року в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика,5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся відеозахід – книжковий ярмарок “Книга дарує крила мрії” (до Всесвітнього дня письменника).

З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і майбутнє, книга мо же дарувати крила мрії та фантазії.  З книг ми виносимо життєві уроки.  Про все на світі розповідає книга…

Під час масового заходу ми ознайомили онлайн користувачів з такими книжками:

  1. Матіос М. Солодка Даруся/ М.Матіос.- Львів: Ла ”Піраміда”, 2007.-188 с.
  2. Матіос М. Чотири пори життя / М. Матіос.-Львів:

Ла “Піраміда”, 2011.-264 с.

  1. Моем С. Тягар пристрастей людських / С.Моем.-К.: Букшеф, 2021.-768 с.
  2. Роздобудько І. Все, що я хотіла сьогодні. Лікарняна повість/ І.Роздобудько.- Харків: Книжковий клуб “Клуб Сімейного дозвілля, 2013.-240 с.

Тож сердечно вітаємо знаних письменників, молодих авторів, а також- усіх, хто мріє стати письменником, і вже зараз робить свої перші кроки.

Відповідальна за проведення масового заходу – Казакова Ірина.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top